antet

Regio UE GR MDRAP focsani fonduri-ue

„𝑯𝑨𝑹𝑴𝑶𝑵𝑰𝑨 𝑴𝑼𝑵𝑫𝑰 𝑻𝑰𝑻𝑼𝑳𝑬𝑺𝑪𝑼 𝟏𝟒𝟎”, 19 septembrie, ora ora 18:00, pe esplanda Teatrului Municipal „Mr. Gh. Pastia”

ℹ️ Turneul național de recitaluri și proiectul „𝑯𝑨𝑹𝑴𝑶𝑵𝑰𝑨 𝑴𝑼𝑵𝑫𝑰 – 𝑻𝑰𝑻𝑼𝑳𝑬𝑺𝑪𝑼 𝟏𝟒𝟎” ajunge la Focșani❗
👉Luni, 19 septembrie, ora 18:00, pe esplanda Teatrului Municipal „Mr. Gh. Pastia”
🎼𝑯𝑨𝑹𝑴𝑶𝑵𝑰𝑨 𝑴𝑼𝑵𝑫𝑰 este cel mai complex proiect din tot ce au realizat până acum pianisul Ștefan Doniga și violonista Diana Jipa.
Acum, când lumea pare să aibă nevoie de armonie mai mult decât oricând, când se împlinesc 15 ani de la cel mai important eveniment din istoria noastră modernă – aderarea la Uniunea Europeană – ne face bine să ne amintim de oamenii care au știut să aducă istoria și lumea din jur în armonie. Între cei mai importanți dintre ei, pentru noi, românii, rămâne 🇷🇴𝗡𝗶𝗰𝗼𝗹𝗮𝗲 𝗧𝗶𝘁𝘂𝗹𝗲𝘀𝗰𝘂🇷🇴. În 2022 se împlinesc 140 de ani de la nașterea sa. Lui, muncii și credinței lui în viitorul unei lumi în armonie, este dedicat acest proiect cultural.
✅Cu această ocazie a fost lansată şi pagina web www.titulescu140.ro în care sunt prezentate, alături de filmele și programele celor doi artişti, Ștefan Doniga și Diana Jipa, ample materiale documentare realizate și structurate de Dr. Cristina Păiușan-Nuică – profesor, istoric și cercetător al Muzeului Național de Istorie a României, precum și prețioase materiale de arhivă – fotografii, filme, documente originale – puse cu generozitate la dispoziție de această prestigioasă instituție.